Nederlands | English

Single Blog Title

This is a single blog caption

Project Noorse Defensie

QBusiness Consultants heeft na het winnen van een Europese aanbesteding, een contract ondertekend met het Noorse Ministerie van Defensie. Het Noorse Ministerie van Defensie heeft voor QBusiness Consultants gekozen vanwege haar uitgebreide bedrijfsvoeringervaring binnen defensie en haar brede SAP kennis.

Zoals ook bij andere defensieorganisaties lopen er ook bij het Noorse Ministerie van Defensie verschillende reorganisatie- en bezuinigingsprogramma’s. QBusiness Consultants is verzocht het Noorse Ministerie van Defensie te ondersteunen bij het vertalen van de programmadoelstellingen naar concrete bedrijfsvoeringeisen welke als requirements zullen dienen voor de toekomstige Europese aanbesteding in 2010 (heeft inmiddels plaatsgevonden). De duur van het gehele project beslaat ruim 4 jaar.

De programmadoelstellingen worden qua informatievoorziening ondersteund op basis van SAP software en technologie. Het betreft advies op het gebied van de volgende processen: wapensysteem- & enterprise asset management (configuratiemanagement, integrated logistic support en onderhoud), supply chain management, integratie met overheidsfinanciën en investeringsprogramma’s, inkoop & verwerving en performance management.